gusto.hu - Újhullámos kávét inni nem sznobság

Az etikusság csak hab a tortán.

Olyan hazai kávés brigádot mutatunk, amilyen még nem volt

Szereted a jó kávét? Ők is. És el is készítik neked. Beszélgettünk egyet a Coffee Genius-os Fazekas Andival. Képünk is van hozzá. - Az egész abból indult, hogy én (Fazekas Andi), több évnyi baristáskodás után, nem találtam már a helyem egyetlen kávézóban sem, és szerettem volna valami saját vállalkozást létrehozni.

Borsmenta - Rázva, keverve. Kávéval!

Vannak olyan alapvetések a gasztronómiában, amiről tudjuk, hogy nem működnek igazán. Az alkohol és a kávé kapcsolata sem egyértelműen sikersztori, mégis egyre többen foglalkoznak kávés koktélokkal - hajtott hát a kíváncsiság, hogy milyenek lehetnek. A Coffee Genius egyik alapítója, Fazekas Andrea örökmozgó típus, folyamatosan töri valamin a fejét.

12 esküvői trend, amiért 2017-ben odáig lesztek - Budapest Party Service

Menő fánkfal, egyedi papírdekor, vagy ehető menyasszonyi csokor. Mutatjuk, hogyan kölcsönözhettek különleges hangulatot esküvőtöknek, ha idén tervezitek a Nagy Napot! Színes bárpult 2017-ben a szokásos welcome drinkek és a bárpult mellett az ifjú pár egy második, személyre szabott kis pulttal is készül, ahol a társaság kedvenc italai közül válogathat, de az sem meglepő, ha például ...

ANDI on TV's Család-barát

Duna TV, Budapest September 4, 2016